Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sivu-infoa

Eli toisinsanoen koko sivun turhin osa, tervetuloa! Tämä osio kertoo siis itse hoitosivuista, ja sen ruudun takana istuvasta ylläpitäjästä. Copyista voitte tarvittaessa huomattaa esimerkiksi niiden puuttumisesta tai muista epäselvyyksistä.

Sivuista

Sivut luotu » 20.12.2013
Ylläpitäjä » Freya
Sivujen tyyppi » Hoitosivu (tarinointi sivu)
Sivujen toimivuus testattu » Mozilla Firefox, Google Chrome ja Internet explorer

Tein Elusiven, koska halusin olla itsekkin perillä paremmin tarinoissa siitä, missä mennään ja keitä hahmoja tarinoissa esiintyy ilman, että minun pitäisi selata kaikkia tarinoita yksitellen läpi. Halusin myös julkaista muunlaista matskua netissä, kuten arttia, joten ajattelin että hoitosivujen yhteydessä tämäkin onnistuu. Tarinoiden laatu nyt on mitä on johtuen piiiiiiiitkästä tauosta niiden kirjoittamisen suhteen, mutta kovasti olen yrittänyt palautteiden kautta parannella ja viilailla niitä aste asteelta, ehkä tässä vielä joskus kehitytään.

Kirjoitan tarinoita tällä hetkellä siis vain Tuulen vihellykseen.

» Vanhat ulkoasut *klik*

(C)opyright

Sivutila (c) Suntuubi
Ulkoasu (c) Viimakoura, Razeback, Ylä/alakuvan art (c) Freya
Css-koodit (c) Viimakoura, Razeback
Vieraskirjan koodit (c) Viimakoura
Tarinat (c) Freya
Art (c) Freya, jollei toisin mainita
Spritet (pikkukuvat) (c) pokecheck.org, Serebii, ja Pokecharms
Erikoismerkit (c) Copypastecharacter

Pokémon is ©1995-2013 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc. TM, ®, and character names are trademarks of Nintendo.

Webmissi

Nettinimeni on siis Freya, oikeaa ette välttämättä saa tietää kuin ehkä minun sen möläyttäessäni. Edellisiä nettinimiäni minulla on vain yksi, Wofrider, jota käytin silloin vielä kun pidin itse omia hoitoloita yllä joitakin vuosia takaperin. Lopetin ne hommat kuitenkin ajanpuutteen, taidon ja kiinnostuksen puutteen vuoksi. Nykyään hoidan ainoastaan yhdessä paikassa, eli Tuulen vihellyksessä.

Ruudun takana istuu siis vuosimallia -96 tyttönen, joka opiskelee tällä hetkellä kolmatta vuotta lähihoitajaksi, aikomuksena jatkaa mahdollisesti AMK tasolle näiden opintojen päättyessä. Luonteeltani olen suhteellisen avoin persoona, joka haluaa tutustua mahdollisuuksien mukaan uusiin ihmisiin ilman ennakkoluuloja. Minua on vaikeaa saada suuttumaan, mutta tarpeeksi kauan kun joku uskalikko jaksaa ärsyttää ja painostaa, saatan räjähtää totaallisesti silmille, mutta tätä tapahtuu hyvinhyvinhyvin harvoin.

Vapaa-ajallani harrastan näiden kirjoittelujen yhteydessä ratsastusta viikottain ja piirtämistä sen mukaan kun inspiraatiota löytyy. Partiossakin olen, jokseenkin nykyisin olen käynyt lähinnä leireilä tapaamassa ja hankkimassa kavereita.

Pokémonpeleistä omistan tällä hetkellä koneellani kaikki red versionista white 2 versioniin saakka (torrent on kaveri...).

Päälle päin minusta ei kuitenkaan voi millään tavalla nähdä että fanittaisin vielä pokémonia jollain tasolla ja tämä pieni harrastus onkin lähinnä keino tappaa aikaa, saada nostalgista fiilistä pintaan ja tarinoiden kirjoituksen avulla pääsee helposti pois arjen paineista, upottautumalla täysin toisenlaiseen maailmaan. Pokémonit eivät ole siis koko elämäni, mutta miksipä en niistä pitäisi :3

Tässäpä oli nyt tämä överipitkä ja äärimmäisen puuduttava esittelyni xd

Suosikkipokémonit

Tiedätte kai sen tunteen miten monta suosikkia voi olla  718:sta pokémonin joukossa ._. Valitsin siis top 20 'tavallista' pokémonia ja top 5 legendaarista, sekä lisäksi uutena nyt
top 5 megaevoluutiot.
aikaisemmin tämä osa oli top 10 per generaatio mutta sain nipistettyä pienenpään osaan x3  Huomaatte varmaan että suurin osa poksuista ovat ensimmäisen generaation tuotosta, vanhat ovat vain parhaita :3 Ja järjestys on satunnainen.

"Tavalliset"

Mega evoluutiot

Legendaariset

©2019 Ноιтоsινυ •• Єlυѕινє - suntuubi.com