Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sivuhenkilöt

Täältä löydät siis kaikki henkilöt jotka ovat tähän mennessä esiintyneet tarinoissa, saaden loistaa parrasvaloissa hetken aikaa, mutta joita ei tulla enää näkemän jatkossa...mahdollisesti.

Henkilöt on esitelty sitä mukaan kun he ovat ilmestyneet, kyseisillä henkilöillä on ollut tarinan kannalta joku hieman tärkeämpi osa kuin randomeilla henkilöillä, joten en siis lisää tänne ihan kaikkia sällejä jotka tarinoissa esiintyvät.

Henkilöt ovat järjestyksesssä uudemmasta vanhimpaa, eli ne jotka ovat esiintyneet ensimmäisenä, ovat pohjimmaisena.


Uneksija
Ikä » ?
Esiintyi » 7 :: Unimaailma

Uneksija elää pokemonien Unimaailmassa, käsitellen näiden unia. Hän vahtii paikan suojelijan Cresselian apuna, ettei siellä pääse tapahtumaan mitään pahaa. Uneksija opetti Devonille Unimaailmassa blue flare nimisen hyökkäyksen.


Erica
Ikä » 47
Esiintyi » 3 :: Uskon hyppy (osa 2)

Erica on Michaelin äiti, joka asuu poikansa kanssa kahdestaan Leaf townissa. Hän on hyvin avulias ja ystävällinen kodinhengetär, joka ottaa mielellään vieraita vastaan. Erica kuitenkinkin on hyvin laiha, ja kalpeahko nainen, vaikka hymyileekin paljon.


Hämärähemmot 1 ja 2
Esiintyivät » 2 :: Valintoja ja 3 :: Uskon hyppy (osa 1)
Pokemonit »

Nämä kaksi hyypiötä jahtasivat axewta Freyan talolle ensimmäisissä tarinoissa, ja olivat rökittäneet pokémonin henkihieveriin asti. He lähtivät Freyan perään, tämän viedessä harvinaisuuden heidän nenänsä edestä.
Myöhemmin paljastui että toinen heistä oli pokémonien keräilijä ja toinen hänen palkkaamansa pikku rötöstelijä ns. "välikäsi" näiden harvinaisuuksien hankinnassa, jotta hän itse ei joutuisi tahrimaan käsiään.


Professori Mimosa
Ikä » 39
Esiintyi » 1 :: Vain pieni kipinä tarvitaan ja 2 :: Valintoja

Mimosa tunnetaan Charca townin professorina, joka jakaa vuosittain pokémoneja aloitteleville kouluttajille. Charmander jonka Freya pelasti tauroksen höykytykseltä, oli nimenomaan yksi näistä Mimosan aloituspokémoneista. Mimosa antoi charmanderin Freyalle huomattuaan näiden välillä oudon näkymättömän yhteyden, ja sen lisäksi vielä mysteerisen pokémonmunan, jonka kuoriutuminen kestäisi vielä hyvin pitkän aikaa.


Freyan Mummo
Ikä » 97
Esiintyi » 1 :: Vain pieni kipinä tarvitaan ja 2 :: Valintoja
Pokemonit »

Freyan mummo on reilu 90-vuotias omassa talossaan yksin asuva pirteä tapaus. Hän leipoo marjoista poffineita pokémoneille, ja harrastaa siinä sivussa kaikenlaista muuta pientä puuhaa. Mummo jäi leskeksi joitakin vuosia takaperin hänen miehensä kuoltua, ja nykyään hänellä on seuranaan vain skitty, joka toimii apuna poffineiden teossa. Freyalla oli tapana kerätä mummolleen marjoja poffineita varten pientä palkkaa vastaan.


 Bill
Ikä » 10
Esiintyi » 1 :: Vain pieni kipinä tarvitaan
Pokemonit »

Bill on Freyan serkkupoika, joka lähti ensimmäisessä tarinassa omalle pokémonmatkalleen treeckonsa Cliffin kanssa. Billin luonnetta voisi kuvata erittäin vahingoniloiseksi ja rasavilliksi, mutta poika osaa olla silti hyvin ymmärtäväinen ikäisekseen.


 Angelina
Ikä » 14
Esiintyi » 1 :: Vain pieni kipinä tarvitaan (prologi)
Pokemonit »

Angelina esiintyi ensimmäisen tarinan prologissa, jossa hän haastoi darkrain Shimmering ruinsseilla otteluun typhlosioninsa Rialtan kanssa. Ottelu ei kuitenkaan mennyt aivan suunitelmien mukaan, vaan päättyi typhlosionin karuun kohtaloon. On vielä epäselvää mitä itse Angelinalle kävi tuona kyseisenä yönä..


 

©2019 Ноιтоsινυ •• Єlυѕινє - suntuubi.com