Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Postilaatikko

Voit kirjoittaa postiin vapaasti kommentteja, mielipiteitä tai ihan vain terveisiä mitä nyt sattuu mieleen juolahtamaan. Muistetaanhan yleiset käyttäytymissäännöt. Oletan että jokainen tietää mitä tällä tarkoitan.

Luen mieluusti postiin tulleita palautteita, joten rohkeasti vain kirjoittamaan! :>
Ja kiitos; EI MAINOKSIA.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

12.05.2016 06:37
Heippa! Merkitsin sivusi listalla epäaktiiviseksi, koska sitä ei ole yli neljään kuukauteen päivitetty. Mikäli joskus sivua aletaan taas päivittämään, ilmoitathan sivujen aktiivisuudesta "Muokkaa"-lomakkeella (http://listaus.buddha-belly.net/listaus/muokkaa-tietoja/). Kiitos! :) (Yli vuoden päivittämättä olleet sivut poistetaan listalta.)

Nimi: Maya
Kotisivut: http://pearl.w2.fi/

05.12.2015 12:00
Oii, tosi nätti ulkoasu täällä! n__n olen muutaman kerran tänne eksynytkin mutta nyttemmin oli pakko tulla jättämään tassunjälki vieraskirjaan :'> hyvää joulun odotusta tänne ~ c:

Vastaus:

Kiitos :3 vaikka ulkka vähän onkin vielä kesäisissä tunnelmissa ^^' Mukavaa että päätit kommentoida on aina mukavaa saada luettavia viekkuviestejä! :)
Hyvää joulun odotusta myös sinne! :>

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com

11.06.2015 13:07
Tosi kivan oloiset sivut! Ihana ylägrafiikkakin :3

Vastaus:

Kiitos paljon! :3 mukavaa että joku ilmoittaa käynnistään tänne viekkuunkin ^^

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://www.ombria.suntuubi.com/

15.05.2015 16:33
Sivusi on nyt listattu Ombriaan kategoriaan 'muut'. Muistathan linkittää Ombrian kahden viikon sisällä.

~Deianeira

Vastaus:

Kiitos! Linkitetty on :)

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

12.05.2015 06:30
Moi! Sivusi on listattu Ensembleen, linkitäthän viikon kuluessa. :)

Vastaus:

Kiitos! Linkitetään :)

Nimi: Koume
Kotisivut: http://strawberry.suntuubi.com/

09.05.2015 06:09
Heij,

ajattelin vain tulla huomauttamaan, vaikka en Deinainera tai kukaan olekaan, niin kun etusivulla on tuossa Listattu- kohdassa on Cherry Blossomin button, niin Cherry Blossom on muuttanut, ainakin sivujen tervetulosivun mukaan. Uusi osoite on http://ombria.suntuubi.com/ :3

Vastaus:

Juu olen kyllä tietoinen asiasta ja lähettänyt uuden hakemuksen Ombriaan, kiitos kuitenkin:)

Nimi: Cinna
Kotisivut: http://tuulenvihellys.fi

30.01.2015 16:16
[8]

Ehkä ihan alkua ja loppua lukuunottamatta, Key Sounds Label - Snowfield (erityisesti ReSound Waven remixi) sopii tähän kuin naula silmään. En minä tätä kyllä fillerinä nähnyt, enkä olisi filleritarinaksi edes myötänyt ennen kuin sanoit mitään... Tai en kyllä myönnä vieläkään, hah. Johtui se sitten musiikin ja tekstin yhteisvaikutelmasta tai ei, mutta olin jotenkin todella koskettunut. Ehkä se on juurikin tuo Freyan ja Devonin suhde toisiinsa, on ilo lukea sen kehittymisestä ja lähentymisestä. Ajattelitko haastaa Kinokon ihan vain Devonin voimin? Et olisi ainoa Charmeleonilla Kinokon (oletettavasti) rökittänyt. :p

Joo-o, Devon 25 exp (koska keskitasoexpjutturaja) ja sinulle §50 ja Itemfinderista Dawn Stone.

Vastaus:

No hyvä, että tarina ei sittenkään ollut filleritarina, ehkä oma asenteeni vain teki sen että itse sen luulin olevan sellainen xd Tarinan tarkoitus tosiaan olikin vähän lähentää Devonin ja Freyan suhdetta :3 Kinoko haastetaan (rökitetään) varmaan kahden poksun voimin että ei Kiba jää ihan täysin expoitta :D

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://www.ombria.suntuubi.com/

26.01.2015 22:36
Olitte listattuna sivulistaus Cherryyn, mutta nyt sivu muuttaa! Sivunne on nyt listattuna Ombriassa, pyydän että vaihdatte linkin Ombrian osoitteeksi mahd. pian. Anteeksi muutosta koituva vaiva!

~Deianeira

Vastaus:

Selvä, päivitellään! :)

Nimi: Daiana
Kotisivut: http://www.cherryb.suntuubi.com/

13.01.2015 11:46
Hei!
Olen taas aktivoinut sivulistaukseni käyntiin, ja listaan sivusi vasta nyt. pahoittelen pitkää viivästystä!

Vastaus:

Selvä, eipä mitään! :) Ja kiitos listaamisesta :>

Nimi: Cinna
Kotisivut: http://tuulenvihellys.fi

11.01.2015 09:56
[7]

Uu, unimaailmatarinoita pitkästä aikaa. Nerokas veto tuo, että uneksija itse rakentaa unen olemassaolevan pohjustan päälle. Tykkään! Unitarinat ovat hyviä juuri siitä, miten paljon potentiaalia ne antavat yksittäisestä ryhmäläisestä kertomiseen, kun koko tarina pitää rakentaa juurikin yhden pokemonin ympärille. Mielestäni tämä oli kaikin puolin loistokkaasti kirjoitettu, vaikka kestikin ihan loppumetreille asti tajuta, että tuo Cyndaquil/Typhlosion oli Rialta (tajusin asian tyyliinsä juuri ennen kuin mainitsi sen). En oikeasti keksi mitään motkotettavaa tästä tarinasta, se oli mietitty todella huolella alusta loppuun ja onnistuit ainakin minun mielestäni tuomaan julki mietteesi täydellisesti.

Ok, kamala ylistysviesti mutta kun tykkäsin tästä kovin. <_<

Sitten palkkioihin, joissa onkin vähän juttu. Kinokon keskitaso on 19 - Devonin 21, joten minun olisi pitänyt jo aiemmasta tarinasta antaa puolittunutta exp. Jokatapuksessa, päädyn antamaan Devonille 28 exp ja sinulle §70 Amuletin myötä, Itemfinderista Dawn Stone ja koska unimaailmatarina, niin tämä oli sen verran pitkä, että saakoot 170 kappaletta.

Vastaus:

Hihii :3 Ihan tässä tuntee itsensä imarrelluksi, mukavaa että pidit tarinasta yhtä paljon kuin minä itsekkin :> Halusin tosiaan kiteyttää yhteen juonen kulun ja prologin tällä tarinalla ja selkeyttää asioita :)

Ja muistelinkin että Devon ylitti Kinokon keskitason, mutta se ei haittaa koska kohta mennään koputtamaan sitä Kinokon salin ovea ;P

Nimi: Cinna
Kotisivut: http://tuulenvihellys.fi

02.01.2015 21:43
Sitä vaan mietin, että miksi näiden täytyy olla yksäreitä? :D

Kaksi mahdollista vaihtoehtoa tulee mieleen - juurikin tuo pisimmän tarinan kirjoittaja, taikka sitten se toinen mahdollisuus eli viikon kirjoitushaaste (1 tarina päivässä viikon ajan). Kummatkin ovat mielestäni OK jommasta kummasta megakivestä. Jos haluat pistää ranttaliksi niin ehkä toinen megakivi toisesta ja toinen toisesta?

Vastaus:

En tiiä oikeestaa vastausta tuohon xd halusin vaa saada pohdiskella asiaa "rauhassa", maybeh:dd joo vois tehä vaikka sillee et charizardite x pisimmästä tarinasta ja pidgeotite tarinahaasteesta:d (epäilen jälkimmäisen toteutumista mutta aina voi yrittää xd)

Yksityinen viesti

02.01.2015 17:12

Yksityinen viesti

02.01.2015 13:44

Yksityinen viesti

01.01.2015 21:23

Yksityinen viesti

01.01.2015 20:16

Yksityinen viesti

01.01.2015 20:03

Nimi: Cinna
Kotisivut: http://tuulenvihellys.fi

30.12.2014 22:47
[6]

Alkukappaleet menivät taas valitettavasti siihen kun pohdin, että missäs tässä tarinassa taas mentiinkään ja mitä tapahtui viime kerralla. Harmillisia tällaiset, mutta minkäs teet silloin kun taukoa tulee monta kuukautta.

Kuinkakohan monen tarinassa päätyy lukemaan tämän saman Beedrill-skenaarion? Haha. Ei siis mitenkään negatiivisesti tämä, tästä vaan tuntuu muodostuneen ehkä yksi kestoklassikoista niin animen kuin tarinamaailmankin puolella. :'D Tässä nyt sentään ihan tapeltiin takaisin alusta alkaen... Ja oltiin keskellä talvea, joten eipä ihan normaali asetelma ollut. Kaikin puolin sait tämän ampiaiskohtaamisen vaikuttamaan hyvin uhkaavalta, mitenköhän Freyan nyt oikein käy? Pahuksen cliffhangerit, grr. Ettei vaan Devonin tuleva kehittyminen liittyisi tähän jollain tapaa? :p

En muista olenko näistä asioista aiemmin maininnut, mutta pari juttua mitkä iskivät silmään tässä. Pari kappaleista oli jokusen lauseen turhan pitkiä, mutta eivät nyt kuitenkaan suoranaisesti niin pitkiä, että olisivat erityisemmin haitanneet. Sitä enemmän silmiini pisti vähän kummallinen pilkutus/välimerkkien käyttö. Tarinassa vilisi liian pitkiä ylipilkutettuja lauseita, ja monissa näistä lauseen olisi voinut katkaista joko ajatusviivalla, puolipisteellä tai sitten ihan vaan pisteellä (tai muotoilemalla lauseen toisella tavalla). Parissa lyhyemmässä lauseessa pilkun olisi voinut jättää kokonaan poiskin. Olen itse kaukana pilkutuksen mestariudesta, mutta kannattaa silti yrittää kiinnittää siihen enemmän huomiota.

Devonille 40 exp, Kiballe 26 exp ja sinulle §25, Itemfinderista löytyy Quick Ball.

(Amuletin tilannetta en tiedä vielä tässä vaiheessa, lisään puuttuvat rahat sitten jos tuo menee lävitse kunhan ehdin sinne asti päivittelemään. Muna näyttää kuoriutuvan vasta seuraavan tarinan päästä. Tykkään tästä ulkasta muuten, hyvää työtä jälleen kerran. :D)

Vastaus:

Tosiaan oli aika pitkä tauko kun ensin oli Vihellyksen tauko ja sitten tulikin oma tauko tähän hommaan koulun sun muun takia :/ Päivittelen tuonne Vihellys-osioon niitä tiivistettyjä juonikuvioita, voit vaikka aina sieltä lukaista mitä on pääsääntöisesti tapahtunut jos sattuu unohtumaan jotain (pyrin aina kirjoittamaan sinne tärkeimmät jutut). Mutta viime tarinassa ei tainnut olla mitään juonen kannalta niin kamalan tärkeää (ehkä "tunnelman" saamisen kannalta oli sen sijaan).

Joo tosiaan mietin itsekkin samaa tuosta beedrill hommasta että varmaan aika monella muullakin ollut, mutta se vain tuntuu semmoiselta hyvältä vaihtoehdolta kun puhutaan jonkun parven hyökkäyksestä (beedrill vaikkakin on siis pelottava kolmas muoto, mutta kehittyy jo lv 10, tarkoittaa siis sitä että heikommallakin poksulla mahiksia silti) xd. Kevättalveahan elän nyt noissa tarinoissani, ajattelin että beedrilli olisi uskottavan äkäinen tapaus heräämään talviunilta (tai ursaring tietysti olisi voinut olla toinen, nyt kun aloin ajattelemaan...damn it!). Ja kyllähän se Devoninkin kehitys taitaa ovella kolkutella ;3

Pilkkuja tosiaan taisi olla liikaa (samaa taisin jossain vaiheessa itsekin miettiä kirjoittaessa, että onkohan tässä liikaa pilkkuja). Johtui ehkä osakseen juuri pitkästä tauosta. En ainakaan muista, että minulla olisi koskaan ollut suurempia ongelmia pilkutuksen/välimerkkien kanssa, mutta hyvä että mainitsit, pitääkin kiinnittää enemmän huomiota seuraavassa stoorissa!

Ja ulkan puolesta kiitos :3 Css-koodit/pohja siis eivät ole omaa käsialaa, mutta yläkuva taas itse piiretty :)

Seuraava tarina onkin jo tulilla joten ei tällä kertaa tarvitse yli puolta vuotta odottaa :'D

Nimi: Cinna
Kotisivut: http://tuulenvihellys.fi

27.08.2014 21:17
No hei, pitkän pitkästä aikaa! Tässä vihdoin ja viimein vastaukset noihin tarinoihin, jotka kirjoitit ennen taukoa.

4. tarina

Arvostan sitä, että kunnon vammoista toipuminen oikeasti kestääkin vähän kauemmin, ja aiheuttaa seuraamuksia, eikä kaikki ole vaan seuraavana päivänä sataprosenttisen kunnossa parissa minuutissa (joka on se, mitä itse teen, kun en jaksa pokemonieni odotella olevan keskuksessa pitkään, köh). Devonin hellyydenosoitukset olivat suloisia. :b

Luin tuon "pojanklopin" "pojankykloppina" ja meinasin hajota sille ihan kokonaan. xD Senkin jälkeen jäin tirskumaan itsekseni tyhmälle jutulleni, kun luin sen viimein oikein. Oli kyllä aika murskavoitto tämän Froakien puolelta, mikä on hyvä vaan, aika harvoin näkee vastaavia kuitenkin. Ei muuten kukaan ole tainnut koskaan myöskään ottanut mukaan pokemonien esiintymisasteita, ihan mielenkiintoista ajatella asiaa tuolta kantilta. Tykkään. Muutenkin kaikki pienet yksityiskohdat, kuten tuo munankuoren värin muuttuminen.

Oli muuten hieno loppu tällä tarinalla, vaikka niin tuppaan monesta sanomaan, tuo nimeämisperuste oli oikeasti hieno. Ei kyllä ollut huolimaton tai hajanainen ollenkaan!

Devonille tästä 30 exp, Kiballe 20 exp ja sinulle §50! Itemfinder löytää Luxury Ballin.

5. tarina

Teki oikeastaan vain hyvää lukea samalta kouluttajalta kaksi tarinaa putkeen, pääsee paremmin mukaan tähän tarinaan takaisin itsekin. On viihdyttävää lukea henkilöstä, joka ei oikein ole perillä kaikesta. Devonille kyllä kenties tekee vain hyvää saada monta tappiota putkeen, ehkä tämä oppii niistä jotakin. Ehkä. Harmi kyllä tuosta Xtransceiverista, kun se nyt päätyi poistettujen tavaroiden joukkioon... Voi tuo kyllä minun puolestani tarinoissasi pyöriä mukana vieläkin.

Loppu pisti miettimään, vaikka kyllä jäin vähän kaipaamaan Freyan ja Michaelin suukkoa. :D Ei minulla kyllä kritisoitavaa ole. Jos olisi, niin sanoisin kylläkin.

Devonille tästä 25 exp, Kiballe 10 exp ja sinulle §30! Itemfinder löytää Love Ballin.

Vastaus:

Pitkästä aikaa tosiaan, mutta sitäkin enemmän intoa taas täynnä jatkaa tarinointia :3 Tosiaan olen huomannut itsekkin että minulla on eräänlainen tarve keksiä selitys mahdollisimman monelle käytännön jutulle tarinoissani, ja se on vain mukavaa itsestäni, antaa jotenkin omanlaisen leiman sille pokemonmaailmalle minne laitan hahmoni seikkailemaan :d Freyan ja Michaelin suukko olikin tarkoitus olla semmoinen lähinnä kiusaava osio tarinasta ;D (totta puheenollen olisi tehnyt mieli jo itsekkin jatkaa sitä juttua pidemmälle, mutta hillitsin itseni).

Mutta tosiaan, mukavaa taas kun Vihellys on auki, ideat ovatkin saaneet kaikessa rauhassa muhia päässä, ja ovat valmiita rustautumaan paperille, kunhan pääsen taas kiinni tähän hommaan takaisin:>

Nimi: Melis
Kotisivut: http://echo.w2.fi/

12.04.2014 20:19
OOOAH ;3 :o
Tämä on siis aivan asiallinen kommentti, krhm.

Vastaus:

WOOAAH ;3
Tämä on täysin asiallinen vastaus :>

Nimi: Arya
Kotisivut: http://www.frozensword.suntuubi.com/

11.04.2014 21:37
Mitä kaikki muut edellä, sen Arya perässä. :P

Ihana, ihana, ihana ulkoasu! :3 Niin keväinen, ja tuo Eevee yläkuvassa on ihanan pörröinen palleroinen... samoin tuo viekun yläpuolella nököttävä otus, suloisia kaikki >3< Värimaailma on myös jotenkin tosi raikas ja yläkuvan fontti on ihana, samoin nuo auringonsäteet. Olet taitava :3

Vastaus:

Hihii, mukava huomata että porukka uskaltanut tännekkin kommentoida, kiitos paljon :3 Koodithan eivät siis ole minun tekeleitä, mutta värimaailmavalikointi ja yläkuva ovat kyllä omaa käsialaa :> Kieltämättä itsenikin mielestä sain valotukset aika kohdilleen yläkuvassa, ja vanhoja kuvia katsellessa kehitystä huomaa :3

Nimi: Nikibi
Kotisivut: http://pinkishdream.suntuubi.com/

10.04.2014 19:36
AAAAAAH IHANA ULKKA!! ;___; <3 Niin keväinen ja ahhhh eevee <333 enroskaaviekku vaan kirjoitan asiallisia kommentteja.

Miten voit?:)

Vastaus:

Eevee on ihanarakasparas suloisenpörröinen karvapallo ja siks siitä oli pakko tehdä ulkka :33 Kiitus paljon, ja ihan tarpeeksi asiallinen kommentti minu niinki vakavalle sivulle xd
Ja hyvin voin kiitos kysymästä :>

Nimi: Eye
Kotisivut: http://Eye.suntuubi.com/

30.03.2014 18:20
Aawws! Aivan ihana ulkka. .3. Ja tuli viestiäsi Viimakourassa katsellessani mieleeni, että nimesi on sama kuin lempikirjasarjani erään henkilän. Hän on Noridiumin kuningatar Freya Eymundimtytär. Upea sarja näin ohimennen. Muttah ehkäpä vielä uudelleenkin eksyn tänne. Ja muuten, hieno piirros tuolle extrassa komeilee. ;)

Vastaus:

Kiitos paljon kehuista, tosi mukavaa kun kommentoit viekkuunkin, tietää että täällä käykin joku :3 Freya nimimerkkiin kyllä olenkin kovasti tykästynyt, muistaakseni otin sen omakseni koska sen alkuperä juonsi juurensa jonkun mytologian rakkauden jumalattaresta ja tarkoitti "ladya" :> Kävin kurkkaamassa sinunkin sivuja ja lukaisemassa muutaman pätkän tarinoita, kuvailusi oli aivan ihanaa niissä!
Ja ei haittaa vaikka eksyisitkin tänne uudestaan ;>

Nimi: Ket
Kotisivut: http://flamingpokemon.suntuubi.com/

20.03.2014 16:20
Elusive listattu 83 Ja tää ulkka o niiiiiiiiiiiiiiiiiiii ihana *A* älä koskaa vaiha tätä pois

Vastaus:

Kiitos paljon ^^ itekkin tykkään kieltämättä tästä ulkasta :3 Flaming pokemonin buttoni lisätty sivu-infoon :)

©2019 Ноιтоsινυ •• Єlυѕινє - suntuubi.com