Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Juonikuviot

Täältä siis voit tarvittaessa lukaista mitä tähän mennessä on tapahtunut, jotta esim. pitkän tauon jälkeen ei ole kaikkien tarinoiden sisältö päässyt kokonaan unohtumaan.

Ensimmäisistä tarinoista on kirjoitettu huomattavasti enemmän, johtuen lähinnä siitä ((että en osaa kirjoittaa referaatteja..)), että niissä tapahtui muun tarinan kannalta tärkeämpiä juttuja. Uusimmat tapahtumat ylhäällä ja vanhat alhaalla.

Spoilausvaara mikäli et ole lukenut tarinoita vielä juonipaljastuksiin asti!

Tarinat 7-8

Devon päätyy Unimaailmaan uinuessaan poképallossaan. Hän kohtaa siellä cyndaquilin, joka johdattaa hämmentyneen Devonin Uneksija nimisen naisen pakeille. Uneksijan tehtävä unimaailmassa on tulkita pokemonien unia, ja auttaa näin paikan suojelijaa Cresseliaa pitämään paikasta huolta. Devon saa tietää Uneksijalta ja cyndaquililta, että hänen ja Freyan välillä vallitsee hyvin harvinaislaatuinen luonnollinen yhteys. Tämän vuoksi he pyytävätkin Devonin ja tämän kouluttajan apua Unimaailman suojelussa. Jokin on saanut nimittäin sen ja tuonpuoleisen rajan häilyväksi, mutta vielä ei ole varmaa mikä. Tiedetään vain että tapahtumiin liittyy päästään naksahtanut Darkrai, joka terrorisoi Unimaailmaa. Devonin tehtäväksi tulee avata Freyan ja hänen välillään oleva luonnollinen yhteys, ja tämän jälkeen palata takaisin Unimaailmaan.

Devonin häkellyttyä kaikesta siitä tiedosta hän pakenee Uneksijan ja cyndaquilin luota joutuen lopulta Darkrain piirittämäksi. Cyndaquil ja Uneksija tulevat kuitenkin paikan päälle juuri ajoissa, ja cyndaquil muuttuu typhlosioniksi suojellakseen heitä. Uneksija opettaa Devonille legendaarisen pokemonin iskun, blue flaren. Typhlosion puolestaan fire blastin. Lopulta juuri ennen lähtöään Devon saa tietää että typhlosion on nimeltään Rialta.

Devon kehittyy charmeleoniksi herättyään ja pelastaa Freyan pinteestä. He joutuvat yöpymään metsässä Freyan vammojen vuoksi. Seuraavana päivänä he saapuvat Tallgrass cityn reunamille ja mysteerisestä munukasta kuoriutuu suloinen eevee.

Tarinat 5-6

Michael noteeraa Devonin haastavan tuijotuksen hänen growlithea Trevoria kohtaan, joka johtaa siihen että Trevor ja Devon päätyvät otteluun keskenään mittailemaan voimiaan. Kuten arvata saattaa, Freya ja Devon tulevat rökitetyksi sata nolla kokeneemmalle parivaljakolle, ja Michael valistaa Freyaa pokémontietoudellaan ottelun lomassa. Mike vie Freyan päivän aikana penkomaan kaupan varaston hyllyjä jossa hän on arkisin itse töissä, antaen tälle mukaan pari hyödyllistä tavaraa. Illalla Freya ei saa unta jännittäessään seuraavan päivän lähtöä niin paljon ja löytää itsensä takakuistilta istumasta Michaelin kanssa, joka puolestaan miltein johtaa imelään kohtaukseen, mutta ei aivan kuitenkaan. 

Seuraavana päivänä Freya lähtee Leaf townista jatkamaan matkaansa kohti Tall grass cityä hyvästeltyään Michaelin ja tämän äidin. Michael kuitenkin ottaa hänet vielä kiinni keskustan jälkeen, antaen tälle water stonen ja jäähyväishalin haikeissa tunnelmissa. Freyan päästessä Leaf townista reitti kakkosen kevät talviseen metsikköön talsimaan, törmää hän epäonnekseen Devonin ja Kiban kanssa vihaiseen beedrill parveen. Epäonnen sarja jatkuu vain hänen jäädessä jumiin kivenkoloon paetessaan. Devon ja Kiba tulevat lyödyksi puolustaessaan häntä, ja Freya joutuu melkoiseen ahdinkoon vihaisten beedrillien piirittäessä häntä..

Tarinat 3-4

Freya pelastuu Michael nimisen miehen toimesta, ja herää seuraavana aamuna huomaten axew'n ja pokémonmunan kadonneen. Michael päättää auttaa etsinnöissä growlitensa kanssa ja he löytävätkin miehet. Pienen ottelun ja munukan sekä axew'n takaisin haltuun saannin jälkeen Freya joutuu keräilijän jahtaamaksi joelle ja ajautuu jokeen Devonin kanssa. He kuitenkin pelastuvat joesta kammettuaan ja taas Miken löydettyä heidät lumisesta metsästä rämpimästä. Devon joutuu kutenkin tehohoitoon Leaf townin pokémonkeskukseen yön yli. Michael tarjoutuu antamaan yösijan Freyalle kotoaan, ja Freya tutustuu myös näin Miken äitiin Ericaan. Aamulla Freya saa molemmat pokémonit takaisin suhteellisen hyvä kuntoisina, ja paluumatkalla joutuu pikkupojan rökittämäksi ottelussa. Hän ottelee myös myöhemmin puistossa pikkutytön kanssa. Devonin kieltäytyessä tappion jäljiltä ottelusta axew uskaltautuu kokeilemaan, voittaa hikisesti ottelun ja päättää lopulta liittyä Freyan tiimiin virallisesti, saaden nimekseen Kiba.

Tarinat 1-2

Freya Griffiths on 20-vuotias nuori aikuinen nainen, joka asustelee omassa somassa pikku kämpässään Charca townin laitamilla. Freya päätti pienenä ryhtyä pokémonkouluttajaksi isosiskonsa Angelinan tapaan, mutta siskon kadottua jälkiä jättämättä, alkoi Freya pelätä omalle matkalleen lähtemistä, näin ollen hän jumittui pikuiseen Charca towniin aina aikuisikäänsä asti.Hän jäi sinne asumaan vielä hänen vanhempiensa muutettua pois, sillä kaikki hänen tuttunsa asuivat siellä, sekä hänelle hyvin rakas mummonsa.

Noh, lopulta muutaman sattumuksen kautta kuitenkin, Freya saa aloituspokémonikseen hieman erikoisen luonteen omaavan charmanderin professori Mimosalta, jonka hän joutui pelastamaan ensin tauroksen sarvien ulottuvilta (saaden mojovan sarven iskun tottakai ensin takamukseensa). Freya päättää uskaltautua aloittamaan uransa pokémonkouluttajana tulisen luonteen omaavan charmanderin kanssa. Mimosa antaa Freyalle myös mysteerisen pokémonmunukan, sillä luottaa tämän taitoihin huolehtia siitä (Freyan tapauksessa tosin taitoihin katsottaessa ei katsota ikää..)

Freya nimeää kenkkuluonteisen charmanderinsa Devoniksi ja on juuri käymässä tämän kanssa mukavasti nukkumaan lähtöpäivää varten, kun ilmestyy talon ulkopuolelle rysähdyksen saattelemana shiny axew, joka on rökitetty sairaalakuntoon. Tämän perässä ovat kaksi hämärähemmoa, joita karkuun Freya lähtee axew ja muut romppeensa mukanaan, joutuen aloittamaan matkansa hippusen aikasemmin kuin oli tarkoitus. Freya pyörtyy metsään saatuaan iskun toisen miehen seviperin poison tailista.

©2019 Ноιтоsινυ •• Єlυѕινє - suntuubi.com