Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Layoutit

 

~Version 0.4 Kesälaitumet
Käytössä: 10.5.2015-?
Tekijä: (Ylä/alakuvan kuva (c) Freya Kaikki koodit ja ulkoasun pohja (c) Razeback, Viimakoura)
Info: Aluksi ajattelin tehdä axew ulkan, mutta eevee voitti tällä kertaa :3 Tarkoituksena oli saada ensin tuo pallero mahtumaan rajojen sisäpuolelle, mutta sitten ajattelin että voisin piirtääkkin rajojen ylitse, why not? Oikein suloinen ja mukavan simppeli ulkka, tykkään :>


~Version 0.3 Blue flare
Käytössä: 20.12.2014-10.5.2015
Tekijä: (Yläkuvan kuva (c) Freya Kaikki koodit ja muu (c) Nikibi, Silver Tear )
Info: Päätin siis tehdä ulkoasun tulevaan unimaailma tarinaan liittyen, mistä johtuu hieman fantasiamainen tunnelma kuvassa. Kuvan sisällön ymmärtää paremmin kunhan on lukenut kyseisen tarinan ;> Mielestäni charmeleon onnistui yllättävän hyvin ja valoefekteillä oli jälleen oikein mukava leikkiä (saatoin innostua jopa hieman liikaa *krrhhm*).


~Version 0.2 Ensiaskeleet
Käytössä: 11.4.-20.12.2014
Tekijä: Freya (Kaikki koodit (c) Adira Kastehelmi, sekä sisällön tausta)
Info: Vaikka tämä leiska ei siltä näytäkkään niin se oli hieman isotöinen, tasojen kanssa tuli jatkuvasti ongelmia, ja tuo niitty...herranjumala. Mutta lopputulos oli oikein sopivan keväisen raikas ja eevee on omastakin mielestäni aika söpis :3 Koska olen surkea koodaamaan, niin css-pohjasta taas kunnia kuuluu jollekulle muulle ja tällä kertaa hän on Adira, koodi on tosin hänen jo lopetetuiltaan sivuilta, mutta silti.
Eevee siis on muutamien tarinoiden päästä mysteerimunukasta kuoriutuva yksilö, oli oikein mukava piirustaa pörröinen ja isosilmäinen karvapallo, ainahan sellaiset ovat kaikkien mielestä söpiksiä ;>


~Version 0.1 Taivaantulet
Käytössä: 21.1.-10.4.2014
Tekijä: Freya (kaikki koodit (c) Leviathan penumbra)
Info: Omalla tavallani pidän tästä ulkasta, oli mukavaa saada tehdä oikein kunnolla valoefektejä revontulien avulla, ja navikuvan piirtäminen oli oikein mukavaa puuhaa :3 Kuvassa siis nimenomaan Devon-charmander.

©2019 Ноιтоsινυ •• Єlυѕινє - suntuubi.com