Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muut päähenkilöt

Täältä sitten löydät niiden henkilöiden tiedot, joilla on ollut jokin pikkuisen suurempi osa tarinoissa, tai jotka esiintyvät/tulevat esiintymään jatkossa useammin. Muiden päähenkilöiden pokémoneista on myös kerrottu enemmän.

Michael 'Mike'

Ikä » 21
Esiintyi » 3 :: Uskon hyppy (osa 1)
Pokemonit »

Michael pelasti Freyan myrkytyskuolelmalta kolmannessa osassa, löytäessään tämän yöllä metsästä hourailemassa, ja tarjoutui auttamaan häntä axewn ja pokémonmunan takaisin saannissa. Hän on erittäin kylmähermoinen kaveri, joka ei vähästä hätkähtä, ja tämä ilmenee hyvänä päätösten teko kykynä kinkkisissäkin tilanteissa. Tietyissä asioissa hän kuitenkin näyttäisi olevan haavoittuvainen, erityisesti perheasioita puhuttaessa. Michael laittaa kaiken uskonsa kumppaniinsa growlitheen, ja luottaa tähän täysillä joka tilanteessa.

Pokémonit

 Trevor 'Trev'
Laji » Growlithe
Lv » 23

Ensiesiintyminen » 3 :: Uskon hyppy (osa 1)
Sukupuoli »

Trevor on Michaelin lapsena saatu pokémon ja samalla hänen luottokumppaninsa. Se on growlithejen tapaan uskollinen ja periksi antamaton, sekä hyvin kuuliainen omistajaansa kohtaan.


Laji » Hoothoot
Lv » 9

Ensiesiintyminen » 3 :: Uskon hyppy (osa 2)
Sukupuoli »

Tämän hoothootin Michael pyydysti samana yönä kun löysi Freyan. Luonteeltaan se on melko 'hömelö', mutta noudattaa kuitenkin parhaansa mukaan kouluttajansa antamia ohjeita.


 

©2019 Ноιтоsινυ •• Єlυѕινє - suntuubi.com